Plan De Smidse te Heesch

Midden in het fraaie en gezellige centrum van Heesch wordt het project "De Smidse" gerealiseerd.

Lees meer...

De Hoef 2

De Hoef 2 profiteert met haar prachtige ligging zowel van natuurgebied Maashorst als van de voorzieningen in het centrum van Heesch. En dankzij het rijke verenigingsleven in Bernheze biedt De Hoef 2 meer dan woonplezier alleen.

Lees meer...

De Hoef 2 - 9 rij- en hoekwoningen te Heesch

In de volgende fase van De Hoef 2 worden 2 hoekwoningen en 7 rijwoningen gerealiseerd. De woningen zijn bijzonder fraai van architectuur en lekker ruim van indeling met een compleet woonprogramma, verdeeld over drie verdiepingen. De woningen zijn gesitueerd op mooie percelen en krijgen een berging in de achtertuin.

Lees meer...

Den Tol te Heeswijk-Dinther

In het hart van het centrum van Heeswijk-Dinther, op de plek van de voormalige sporthal Den Tol, zijn 9 comfortabele woningen gerealiseerd. Het plan omvat 7 patiowoningen en 2 twee-onder-één-kapwoningen.

Lees meer...

De Hoef 2 - 12 Rij- en hoekwoningen

Op dit moment is een blokje van 12 woningen in aanbouw, bestaande uit 2 hoekwoningen en 10 rijwoningen.

Lees meer...

Heilaren Buiten

Het plangebied Heilaren in Heeswijk-Dinther is gelegen in een overgangsgebied die de stroomrug, waarop het dorp is gebouwd, verbindt met het beekdal van De Leijgraaf. Het project Heilaren Buiten is de kroonlocatie in Heilaren en ligt op een terp aan de rand van het plangebied.  

Lees meer...

45SQUARE

Vlakbij het centrum van Oss, op de plek van de voormalige Citroëngarage, wordt 45SQUARE gerealiseerd. Twee bijzonder fraaie gebouwen, eigentijds vormgegeven met aandacht voor detail. Opvallend is het open karakter en het gebruik van robuuste eerlijke materialen met sprankelende kleuraccenten. Opvallende gebouwen met een eigenwijs gezicht.

Lees meer...

Loftwoningen Uden

Aan de Oranjestraat, in hartje centrum Uden, is appartementengebouw ‘Het Entrepot’ gerealiseerd. Het gebouw heeft een industriële architectuur en omvat 19 groot-stedelijke loftwoningen voor de jonge creatievelingen. Alle loftwoningen hebben een eigen parkeerplaats op het terrein achter het complex.

 

 

 

meer informatie ...