Over bouwservice

Muller Bouwservice is u graag van dienst met alle voorkomende werkzaamheden aan uw woning, appartement, kantoor of bedrijfsruimte.

Kwaliteit evenals orde en netheid staan bij ons hoog in het vaandel, zodat uw woning of bedrijfsruimte er weer netjes en strak bijstaan, het is tenslotte uw visitekaartje.

Mede door onze ijzersterke combinatie van jarenlange ervaring en de juiste vakmensen, zijn wij in staat u een opmaat gesneden service te bieden met alle vakdisciplines.

Voor al uw bouwkundige werkzaamheden van fundatie tot nok bent u bij Muller Bouwservice op het juiste adres, voor alle vakdisciplines en alles onder een dak en eigen beheer.

Zo verzorgen en ontzorgen wij voor u alle :

Timmerwerkzaamheden, Metselwerkzaamheden, Tegelwerkzaamheden, StukadoorswerkzaamhedenLoodgieterswerkzaamheden, Elektrawerkzaamheden,  Hang- en sluitwerkzaamheden, asbestsaneringSchilderwerkzaamheden, enz.

Maar ook de complete renovatie van uw keuken en badkamer kunt u overlaten aan onze gespecialiseerde vakmensen die uw wensen volledig en kundig zullen uitvoeren.

Wij doen rechtstreekse inkoop bij toonaangevende fabrikanten en als wenselijk is verzorgen wij voor u een vrijblijvende prijsopgave.

Ook projectmatige werkzaamheden zijn voor Muller Bouwservice b.v. geen onbekende bezigheid.

Grootte renovatie projecten in de woningbouw, zorginstellingen, bedrijfsruimtes en kantoren worden door ons vakkundig, slagvaardig en geheel volgens opdracht uitgevoerd.

Muller Bouwservice b.v volgt de nieuwe ontwikkelingen van materialen en toepassingen op de voet.

Met regelmaat volgen alle medewerkers diverse cursussen en scholingen om bij te blijven met al deze nieuwe producten en toepassingen, en hoe deze vakkundig te verwerken.

Tevens worden alle medewerkers geïnformeerd aangaande de nieuwste regelgevingen op gebied van veiligheid, duurzaamheid en ARBO-technische eisen. 

In deze tijd is het brandveilig maken van bestaande gebouwen een hot-item.

Muller Bouwservice b.v. heeft hier al enige jaren ervaring mee, mede door hier tijdig op in te spelen maar ook door opleiding en kennis vergaring van de medewerkers dat er toe heeft geresulteerd in ’n bijzondere specialisatie van deze moeilijke materie.

Meerdere grote projecten zijn reeds vakkundig en naar tevredenheid opgeleverd.

Wij houden van duidelijkheid en korte lijnen dat resulteert in een tevreden klant, die maar een aanspreekpunt nodig heeft en zich altijd goed geïnformeerd weet.

 

 

Wij kunnen u op velerlei gebieden van dienst zijn en u geheel ontzorgen door alles netjes en correct voor u te regelen en uit te voeren.

Voor meer informatie en of vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Via het aanvraagformulier op onze website kunt u een aanvraag verzenden of een vrijblijvende offerte aanvragen.