De Hoef 2 - 9 rij- en hoekwoningen te Heesch

In de volgende fase van De Hoef 2 worden 2 hoekwoningen en 7 rijwoningen gerealiseerd. De woningen zijn bijzonder fraai van architectuur en lekker ruim van indeling met een compleet woonprogramma, verdeeld over drie verdiepingen. De woningen zijn gesitueerd op mooie percelen en krijgen een berging in de achtertuin.

Optioneel zijn er verschillende mogelijkheden om de woningen aan te passen aan de individuele woonwensen. De woonkamer kan bijvoorbeeld worden uitgebouwd met 1,20 of 2,50 meter en de woning kan voorzien worden van een dakkapel aan de voor- en/of achterzijde op de zolderverdieping.

De woning is standaard al bijzonder energiezuinig, maar het kan nog zuiniger. Door andere installaties en extra zonnepanelen te plaatsen is het mogelijk om de woning nul-op-de-meter te maken. Voor deze optie mogen geldverstrekkers € 27.000,00 meer financieren dan maximaal mogelijk is met het inkomen.

De verkoopprijzen zijn vanaf € 192.500,00 vrij op naam.

Gelijktijdig worden ook 6 fraaie tweekappers gerealiseerd aan de bosrand. De verkoopprijzen van deze woning zijn € 282.500,00 vrij op naam.

Voor meer informatie kunt u terecht op de projectwebsite www.dehoef2.nl of bij één van de makelaars, Jansen & van Tuijl Makelaars, telefoon (0412) 45 15 54 of Bernheze Makelaars & Adviseurs, telefoon (0413) 24 38 18.

 

 

 

details

Opdrachtgever: Ontwikkelingsmaatschappij De Hoef II

Architect: Elemans van den Hork Architecten

Locatie: Heesch

locatie