45SQUARE

Vlakbij het centrum van Oss, op de plek van de voormalige Citroëngarage, wordt 45SQUARE gerealiseerd. Twee bijzonder fraaie gebouwen, eigentijds vormgegeven met aandacht voor detail. Opvallend is het open karakter en het gebruik van robuuste eerlijke materialen met sprankelende kleuraccenten. Opvallende gebouwen met een eigenwijs gezicht.

In 45SQUARE komen respectievelijk 19 en 9 sociale huurappartementen die lekker compact en compleet zijn uitgevoerd. De appartementen hebben een gebruiksoppervlak van 45 m2. Dat is niet groot, maar door de slimme indeling hebben ze toch alles wat je nodig hebt. Elk appartement heeft een eigen entree naar de verrassend ruime woonkamer met veel mogelijkheden om je eigen woonideeën op bot te vieren. In het keukengedeelte komt een keukenblokje met een opstelplaats voor een koelkast, kooktoestel en afzuigkap. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, wastafel en toilet. Daarnaast is er een aparte ruime slaapkamer met deur naar het balkon met ruimte voor een zitje in de open lucht. Ook is er een binnenberging met wasmachine-aansluiting.

Aan de achterzijde van de gebouwen bevindt zich een parkeerterrein waar elke bewoner een eigen parkeerplaats krijgt. Op die manier kan iedereen de auto gemakkelijk kwijt. Elk appartement beschikt ook over een buitenberging in het bergingenblok. Bezoekers hebben een eigen ingang aan de Berghemseweg respectievelijk Nijverheidsstraat waar ze via de trap elke verdieping kunnen bereiken.

Het project wordt turn-key geleverd aan Brabant Wonen. Omdat er veel vraag is naar dit soort woningen zetten we er vaart achter. Het eerste gebouw uit dit project wordt nog dit jaar opgeleverd. Het tweede gebouw volgt begin 2017.

 

 

 

 

 

details

Opdrachtgever: Brabant Wonen

Architect: Omni Architecten B.V.

Locatie: Oss

locatie

locatie